Anthuenis Joke

Opgelet: vanaf dinsdagmorgen 1 oktober t.e.m. vrijdagavond 4 oktober wordt de Pastorijstraat volledig onderbroken vanaf de Aveve tot aan de kerk wegens werken. De praktijk is op deze dagen enkel te voet bereikbaar.
vanaf vrijdagavond 4 oktober t.e.m. maandagavond 21 oktober geld in de Pastorijstraat éénrichtingsverkeer van de kerk naar de ring (Aveve).
Meer info vind je op de site van Aquafin.

Joke Anthuenis is geboren en opgegroeid in Sint-Niklaas. Ze volgde haar opleiding geneeskunde aan de universiteit van Leuven. In 2015 studeerde ze af als gynaecologe. Ze ruilde het zoete Waasland in voor de rustige Kempen. Samen met haar man en 2 dochters verhuisden ze naar Winkelomheide.

In september 2015 startte ze in het ziekenhuis van Geel en haar privé praktijk in Kasterlee. Voor zowel zwangerschapsopvolging als gynaecologische problemen kan je bij haar terecht. Samen met Dr. Schoneveld bouwde ze de expertise in wegname van de baarmoeder met kijkoperatie uit.

Ziekenhuis

J.B. Stessensstraat 2
2440 Geel

Privé praktijk

Pastorijstraat 16a
2460 Kasterlee
Betaalmogelijkheden: contant, Bancontact

Afspraak maken

Vrije raadpleging

In het St-Dimpna ziekenhuis Geel op
Woensdag 14u – 16u
Donderdag 18u – 20u *
Dr. Anthuenis houdt geen vrije raadpleging op:
Donderdag 26 september 2019
Donderdag 3 oktober 2019
* i.v.m. de vrije avondraadplegingen van dr. Anthuenis:
Gelieve eerst een volgnummer af te halen (vanaf 17 u.) op het secretariaat gynaecologie (2de verdieping). Het aantal inschrijvingen is beperkt en we geven voorrang aan dringende medische problemen.